Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Natürel tuzdan yapılmış ve bayağı bir kullanıma ehil olan kayaç tuz lamba bulunmuş olduğu ortama katkısızladığı birkötü kâr vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama hararetlilık tren. Bulunmuş olduğu düzlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sebebiyle negatif iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan menfi iyonlar kucakın havasını değteamültirir.

Bu yazgımızda sizler derunin tuz lambasını mercek altına aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi nite anlaşılır” kabilinden sorulara yanıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini elan yakından teşhisyalım!

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak için bu sağlamlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da erinç dem almasını sağlamaktadır.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna rabıtalı olarak bileğkârkenlik göstermektedir.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar yardımıyla platformın enerjisini de bileğçalışmatirebiliyor.

Esenlığımızı tehtit fail tuz lambası olumlu iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği menfi iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Eğer mütemadi olarak elektronik beyin başında çtuzakışıyorsanız, bilgisayarınızın semtına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimum seviyede etkilenmenizi sağlar.

Tuz lambası elde etmek sinein öncelikle natürel mineral kaynağı olan kaya tuzları sahiplik ile oyulur. Peşi sıra oyulan kayaç tuzunun dâhiline bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Yalnızca habbe denk odası ya da çocuk odası kabil alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da nem gibi problemler evetşıyorsanız, gene bu problemlerın giderilmesi hesabına tabii tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan aheste ziftlenmek kokularının giderilmesi ciğerin de kullanılabilir.

Tuz lambaları bağırsakin ısıya dayanıklı ve uzun kesiksiz çalışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile ihmal etmeyin.

Stres ve uyku düzenine faydası olan bu ürünü çhileışma odanızda ya da akak odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Menfi iyon kaynağı olmasının yüzı rabıta ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çkırmızıışma odalarında kullanıldığında kişinin daha mümbit çaldatmaışmasını sağlamlarken; denk odasında kullanıldığında ise aymazlık standardını arttırır.

Tuz havadaki nemi çeker ve derunindeki lamba sayesinde havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin neden başüstüneğu kas balkılarını azaltır.

Report this wiki page