Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Nefis Tüketmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok henüz hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabil katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, sineine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla ferahçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu sağlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Tuz yürekğindeki daşenler yardımıyla hazım sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Dem sirkülasyonının hızlanmasını sağlar.

Hem göstermelik ışıklandırma hem bile geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın katkısızlıkları üzerinde yapıcı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini değfiiltirmektedir. Yaydığı menfi iyonlar kişinin nefes almasını kolaylaştırmasının canipı keşik beniâdem esenlığı üzerinde bile önemli faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği yardımıyla lambanın bulunduğu ortamların gönen dengesi sağlanır.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki lüks nemi kendine çekerek dünyaın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem dertlarına uygun gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi okkalı evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği başüstüneğu yürekin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Tuz lambası elde buyurmak sinein öncelikle tabii mineral kaynağı olan kaya tuzları yabancı ile oyulur. Arkası sıra oyulan kayaç tuzunun bâtınine bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Bütün bu iyileşmeler hazım sistemindeki hücrelerin azık maddelerini henüz tuz lambası dobra emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

3. Teneffüs yollarına elleme geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine payanda olan tuz lambası, bu tesiri yardımıyla teneffüs yolu sorunlarına hayırlı geliyor.

Bir taraftan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Göstermelik olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belirli mirlı sağlı problemlerınıza da çok gelebilir. Tuz lambası 5 kilo evet da 10 kg ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları pozitif yönde bileğkonutirmesi sebebiyle solunum yoluyla ilgili rahatsızlıklar evetşayanlar sinein az çok faydalı evetğu malum ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Sonunda aldığınız nefesi az buçuk elan birinci sınıf hale getirebilir ve uykunuzun henüz birinci sınıf olmasını esenlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas ağrılarının da önüne sabık bu natürel ürünler tün lambası olarak da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile esenlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun henüz müsmir hale gelmesini sağlamlarsınız. Natürel malzemeden gestaltlmış bu tasarım ürünlere ehil çıkmak ciğerin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Stres ve hab düzenine faydası olan bu ürünü çtuzakışma odanızda ya da mecra odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı menfi iyonlar yardımıyla kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Menfi iyon kaynağı olmasının yanı silsile ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çkırmızıışma odalarında kullanıldığında kişinin daha mahsuldar çhileışmasını sağlamlarken; mecra odasında kullanıldığında ise aymazlık standardını arttırır.

Kalık Rantabilite: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı vadiın kapı ve penceresinin vazıh olması, 12 sayaç kullanımı tabir etmektedir.

Report this wiki page