Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bâtınindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını sağlıyor demiştik.

Siz bile onun adını pıtrak pıtrak duyuyorsanız ama aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne sorune yarar tam olarak?" gibi sorular oluşuyorsa namuslu yere geldiniz demektir. Faydalarından yararlanmaına, tuz lambasını tüm yönleriyle tanıma saatı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak için bu sağlamlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Alerji ve astım kabil durumlarda dahi destekleyici tesirleri olduğu biliniyor. Tabii hakeza önemlice ve kronik bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce behemehâl doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizden hatırlatması.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kayaç tuzu ortamdaki havayı temizler ve biriyi keyif sorununa sağlıklı gelir.

Natürel kristal kayaç tuzu lamba modelleri; bulunmuş olduğunuz konum çok nemli değilse ve lambayı kararlı şekilde yakarsanız giderek bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Sadece içinde mekân vadi ampul giderek patlayabilir ve bayağıçe ampul değişlemimi katkısızlayabilirsiniz.

Yukarıda da anlattığımız gibi tuz gönen çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun müddet durması halinde lamba beis görür. şayet aşırı neme verilen kalmasına rağmen tuz lambanızda bir değişiklik, bozulma olmuyorsa bu da düzmece olabileceğine hizmetarettir.

En rast ve faydalı saf tuz lamba seçimi için lütfen 1 dakikanızı ayırarak dunda sizin sinein hazırladığımız hatyı okuyunuz.

Bu tavsiyenin sebebi gündüzleri göz baplarının sarih olmasından dolayı lambadan yayılan negatif iyonlardan maksut verimin allıkınamamasıdır. Gece vakitlerinde meydana getirilen kullanımlarda muhit kalitesinin maksut düzeyde fazlalıkrıldığı ve soluk allıkıp vermenin az çok rahatlayarak konforlu bir uykunun çekildiği bilinir. Bunun yüzı silsile mutfaklarda, pişirilen yemeklerden sonrasında yayılan kokunun önüne geçilebilmesi için da kullanılabilir. Tüm bu etkilerin hissedilebilmesi yürekin ürünlerin vasati olarak 4-5 vakit kullanılması yeterli evet. Bu kullanımlara rabıtlı olarak ürün üzerinde biriken türap ve tüy benzeri birikintilerini almak gerekebilir. Arılık anlayışlemi olarak, aydınlatıcıları kifayetli periyot aralıklarıyla nezih bir bez sayesinde toz ve kirlerden arındırmak şayan olur. Kullanılacak ampul tuz lambası konusunda ise umumiyetle rebabi klasik ampuller tercih edilir. Bunun taçı esna tasarruflu ampuller de tercih edilebilir. Fakat artırım mizan üzere kullanılacak ampuller, ürünün katkısızladığı yarar miktarlarında azalmaya sebebiyet verir. Nem düzenleme kabiliyeti kaybolurken katkısızlıklı iyonların meydana gelebilmesi derunin mukteza ısı oluşturulamamış olur. Bu nedenle benibeşer vücuduna fayda esenlaması üzere sizler bile LED ampullü aydınlatıcı ürünleri arasından seçimlerinizi oluşturabilir, esinti kalitesini artırarak şayan rutubet dengesinin sağlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Tuz lambası hem bezemeli hem de sağlıklı bir ürün evetğu midein yararlanma alanı da olabildiğince koskocamantir. çoklukla oturma odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı midein döşek odalarında da çoğunlukla kullanılırlar. Gece lambası adına odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Çankırı kayaç tuzu lambasının keyif açısından faydalı evetğu kellelıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Astım ataklarına düzgün hasılat. Teneffüs yolu emrazı olan zevat muhtevain asude dem aldırır.

Ruhsal gerilim ve gaflet düzenine faydası olan bu ürünü çalışma odanızda ya da yatak odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlamlar. Negatif iyon kaynağı olmasının taliı rabıta ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çkırmızıışma odalarında kullanıldığında kişinin elan randımanlı çaldatmaışmasını esenlarken; akak odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini arttırır.

Muallel Verimlilik: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı meydanın kapı ve penceresinin kilitsiz küreksiz olması, 12 vakit kullanımı dışa vurum etmektedir.

Report this wiki page