Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası ciğerindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını sağlamlıyor demiştik.

Tuz lambalarının rastgele bir mazarratı yoktur. Faydalarını değerlendirmek istiyorsanız nazarıitibar etmeniz gereken yekta şey sağlıklı bir tuz lambasına malik olunup olunmadığıdır.

Tuz lambası içinde mevcut ampul yardımıyla tuzun gönen emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların sağlıklı gönen dengesine yetişmesinı katkısızlamaktadır.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir küme nemi hapseder ve havanın gönen tartıını dengede tutar.

4. Enerji seviyesini pozitifrıyor Tuz lambası, yaydığı negatif iyonlar sebebiyle ortamdaki oksijenin artmasını esenlıyor. Oksijenin artması ise vücuda enerji verirken insanoğluın kendilerini elan zinde hissetmesine de payanda oluyor.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Denk odalarında kullanıldığında uykudan tuzakınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici tesiri vücudunuzun gaflet sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sebebiyle üst solunum yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve hatta ortadan kaldırılmasında oldukça etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, tütün kabilinden kirlilikleri temizlemesi doğrultuüyle sinüziti olan kullanıcılar yürekin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında enflüanza, nezle gibi hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster bezemeli yalnızçlı isterseniz de esenalüvyona yararlı olması amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol aracılığıyla zahmetsiz ve teamül bir şekilde ulaşabilir, normal bedel avantajlarıyla sağlamlıklı ve nitelikli malzemelerden oluşturulmuş doğal örgülı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası kullanıldığı ortama olumsuz iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sebebiyle kucakın havası değsorunmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı negatif iyonları soluk almayı kolaylaştırmakla yan yana isim sağlığına şanlı ölçüde fayda katkısızlamaktadır.

Kas Dertlarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın nemi fazla başüstüneğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu ciğerin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

  öbür tuz lamba türlerinde başüstüneğu kabil tek şekilde patron ve pres uygulamasına bağımlı tutulmamıştır, baştan sona etki hizmetlemesiyle mefultır.

Ortamdaki Gönen Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki lüks nemi çekerler ve havanın nem tenasüpını istikrarlı bir hale getirirler.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen kabilinden problemler evetşıyorsanız, yine bu sorunların giderilmesi yerine katıksız tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan alçak harcamak kokularının giderilmesi bâtınin de kullanılabilir.

Tuz lambası ne teamüle yarar, ne hastalıklara eksiksiz gelir sorularını bu yazımızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Boyutları, şekilleri ve renkleri değsorunebilen tuz lambalarını piyasada kolayca bulabilir ve kendinize, evinize en mutabık olanı tuz lambası kolaylıkla seçebilirsiniz.

Sakat Feyiz: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı sahaın kapı ve penceresinin yalınlık olması, 12 sayaç tasarrufı deyiş etmektedir.

Report this wiki page