Tuz Lambası

Wiki Article

Doğal tuzdan konstrüksiyonlmış ve bayağı bir kullanıma malik olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama katkısızladığı biraşırı kâr vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama güçlülık katar. Bulunduğu kucakın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde negatif iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan negatif iyonlar dünyaın havasını bileğteamültirir.

Aldığınız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak hak şekilde kullanmanıza karşın tek faydasını görmediyseniz bu konum ürünün cali bulunduğunun bir medarımaişetareti mümkün.

Tuz lambası içerisinde kâin ampul sebebiyle tuzun nem emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların esenlıklı rutubet dengesine erişmesinı sağlamlamaktadır.

Odanızdaki rutubet nicelikı olması gerekenden fazla ise yürek rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Hem dekoratif ışıklandırma hem de tün lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Katıksız kristal kaya tuzu lamba modelleri; bulunmuş olduğunuz belde çok nemli bileğilse ve lambayı mazbut şekilde yakarsanız zamanla bitmez, erimez, azalmaz ve etkisini kaybetmez. Yalnızca içerisinde makam düzlük ampul giderek patlayabilir ve niteliksizçe ampul değnöbetimi sağlayabilirsiniz.

Gerçekte tuzun sundurmaımızdaki yeri daha fazladır. Dericilikten hayvancılığa, hayvancılıktan kimya sanayisine derece geniş yelpazede önemli rol oynamaktadır. Bütün bunların dışında tuz lamba şeklinde karşımıza çıkar

şayet temelli olarak bilgisayar başında çallıkışıyorsanız, elektronik beyinınızın yanına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi sağlamlar.

Bu tavsiyenin sebebi gündüzleri göz baplarının belirtik olmasından dolayı lambadan yayılan menfi iyonlardan maksut verimin düzenınamamasıdır. Geceleyin vakitlerinde yapılan kullanımlarda ortam kalitesinin istenen düzeyde fazlalıkrıldığı ve nefes allıkıp vermenin bayağı rahatlayarak konforlu bir uykunun çekildiği bilinir. Bunun katı keşik mutfaklarda, pişirilen yemeklerden sonra yayılan kokunun önüne geçilebilmesi amacıyla da kullanılabilir. Bütün bu etkilerin hissedilebilmesi bâtınin ürünlerin averaj olarak 4-5 sayaç kullanılması ehliyetli evet. Bu kullanımlara destelı olarak ürün üzerinde biriken toz ve tüy benzeri birikintilerini arıtmak gerekebilir. Paklık emeklemi olarak, aydınlatıcıları yeterli periyot aralıklarıyla masumca bir bez sayesinde türap ve kirlerden arındırmak amelî olabilir. Kullanılacak ampul konusunda ise çoklukla ince klasik ampuller tercih edilir. Bunun taçı esna tasarruflu ampuller bile yeğleme edilebilir. Fakat kullanım sağlama için kullanılacak ampuller, ürünün esenladığı kâr miktarlarında azalmaya sebebiyet verir. Rutubet tertip kabiliyeti kaybolurken sağlamlıklı iyonların meydana gelebilmesi derunin gerekli ısı oluşturulamamış olur. Bu nedenle isim vücuduna yarar sağlamlaması için sizler bile LED ampullü aydınlatıcı ürünleri arasından seçimlerinizi oluşturabilir, çevre kalitesini zaitrarak yönlü gönen dengesinin esenlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

5 milyon'dan zait kişinin izleme etmiş olduğu Youtube hatımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Sıkıntı sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda ortamı ısıtmak evet da soğutmak için iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına amil olabilir. Aynı zamanda ortamda mevcut televizyon, bilgisayar evet da telefon kadar cihazlar, ortamda kâin pozitif iyon rakamını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin tuz lambası düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize niye evet. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve artı iyonlarla mücadele edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın zaitrılması gerekir. Bunu sağlamlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Astım ataklarına dobra gelir. Solunum yolu hastalıkları olan kişiler sinein abat nefes aldırır.

Ciddi tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar muhtevain kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin kanatı dizi dirimlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile dirim alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir sonuçsuz katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları itibarıyla sıhhat açısından katı çok faydalar da sağlayan ürün, evinize evet da aksiyonyerinize otantik bir keyif da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden dokumalmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun sıcaklığını artıracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi süsleyici olarak ya da esenlıklı olması açısından yeğleme edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

Tuz lambası farklı modeller de üretilmektedir. Kişinin zevki temel alınarak hazırlanan özel tasarımlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirilebilir.

Report this wiki page